Sarah is in de overgang. Met gerichte sport, gezonde voeding én humor gaat zij haar overgangsklachten te lijf.

Adverteren

Advertenties een noodzakelijk kwaad…?

www.sarahmagazine.nl is een website voor vrouwen die met gerichte sport, gezonde voeding en humor overgangsklachten aan willen pakken. Doel is om zo veel mogelijk vrouwen te bereiken, en om deze website gratis en zonder enige verplichting tot registreren of inloggen aan te bieden. Dit is mede mogelijk dankzij een aantal bedrijven die deze website ondersteunen.

Advertenties en reclame-uitingen zijn gescheiden van de redactionele inhoud. Adverteren op deze website houdt geen goedkeuring in van een bedrijf, product of dienst en www.sarahmagazine.nl is niet aansprakelijk voor claims ten aanzien van een product of dienst.

www.sarahmagazine.nl hanteert de volgende richtlijnen voor haar adverteerders:

  • De adverteerder geeft objectieve en eerlijke informatie over het product;
  • De adverteerder schept geen valse verwachtingen over de effectiviteit van zijn/haar producten en/of diensten;
  • De missie van de adverteerder is niet tegenstrijdig aan de missie van www.sarahmagazine.nl.

www.sarahmagazine.nl behoudt zich het recht voor adverteerders te weigeren die niet aan deze voorwaarden voldoen. Het is de verantwoordelijkheid van de adverteerder om te voldoen aan de wetten en voorschriften die van toepassing zijn op haar producten en/of diensten.

Adverteren?

Neem contact op via sales@sarahmagazine.nl voor meer informatie over de advertentie- en sponsormogelijkheden en onze advertentietarieven.

 

Print Friendly
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone
De overgang??? Neeee!