Sarah is in de overgang. Met gerichte sport, gezonde voeding én humor gaat zij haar overgangsklachten te lijf.

Over Sarah


Ze is niet meer piep, maar jong genoeg om alles uit het leven te kunnen en te willen halen. Sarah houdt van haar gezin, van haar werk, van sport en reizen, en van lekker, liefst gezond eten. Ze geniet van haar leven. Maar opeens is daar de overgang.

Help!

Voor haar is de overgang synoniem voor het einde van haar houdbaarheidsdatum, haar taille en haar seksleven. Voor lichamelijke en emotionele veranderingen waar ze niet op zit te wachten. Sarah gaat niet bij de pakken neer zitten. Niet lang tenminste. Ze is strijdbaar en vastbesloten, maar soms ook kwetsbaar en onzeker.

Vriendinnen

Ze koopt stapels boeken, googelt zich wezenloos, vraagt raad aan de overgangsconsulente, haar yogalerares, haar personal trainer, haar moeder en vriendinnen.

Blog

Met sport, gezonde voeding en humor gaat ze haar overgangsklachten te lijf. Makkelijk? Nou nee. Ze merkt dat ze het wel echt moet willen. Maar ze weet waar ze het voor doet. En dat het werkt. In haar tweewekelijkse blog Sarahmagazine.nl deelt Sarah haar ervaringen. Ze is eerlijk over haar wat haar beweegt en openhartig over wat haar overkomt.

Rosé

Soms komt al dat sporten en gezonde eten Sarahs neus uit. Dan spreekt ze af met haar vriendinnen in het eetcafé, bestellen ze tapas en rosé en krijgen ze de slappe lach om elkaars verhalen. En die gaan echt niet alleen maar over de overgang.

Print Friendly
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone
De overgang??? Neeee!